Eastwood House Workshop

The Workshop

The refurbished old workshop at Eastwood is our multi-purpose space sitting in a beautiful, elevated location alongside the stream that runs through the garden grounds. With stunning views across the rose garden towards the river Tay and Birnam Hill beyond, the Workshop is a lovely place to create, exercise and focus away from the day to day activities of the main house.

The workshop is bright and spacious with oak flooring, painted timber panelling and a large opening screen to the sheltered south facing deck.

There’s a small, well equipped refreshment space and a shower/WC room. The space is kept cosy with electrical underfloor heating and a feature wood burning stove. Lighting is LED and dimmable.

‘Supported by Rural Perth & Kinross LEADER Programme 2014-2020: The European Agricultural Fund for Rural Development: Europe investing in rural areas’

Leader logos

Eastwood House seal